Vraag direct de GRATIS DEMO aan!

Altijd bereikbaar
Bent u Altijd Bereikbaar!?

Uit onderzoek blijkt dat klanten binnen 15 seconden een medewerker aan de telefoon willen hebben. De praktijk wijst uit dat het lastig is om aan deze verwachting te voldoen. Bij volledige bezetting op een normale werkdag zal dit meestal wel lukken. Op piekmomenten, vrije dagen of in het geval van zieke medewerkers wordt het al lastiger om aan deze verwachting te voldoen. Panas heeft speciaal voor u een professionele telefonisch antwoordservice ter beschikking. Voor bedrijven die altijd bereikbaar willen zijn hebben we een dienst om u nog verder te ontzorgen: Altijd Bereikbaar!

Voordelen

U kunt de dienst Altijd Bereikbaar! per maand afsluiten. Daarnaast betaalt u per afgewikkeld gesprek een bedrag. Vooral tijdens vakantie- en feestdagen wordt er veel gebruik gemaakt van deze dienst. Door de professionele afwikkeling van de gesprekken en de nauwkeurige registratie merkt de klant geen verschil tussen een medewerker van uw kantoor of de antwoordservice. U bespaart hierdoor direct de inzet van personeel om de telefoon te bezetten.

null

Hogere klanttevredenheid

null

Per maand opzegbaar


null

Professionele beantwoording


null

Mis nooit meer een potentiële klant


null

Kostenbesparing


null

Betaal per gesprek


Geïnteresseerd?

Overtuigd van de talloze voordelen van Altijd Bereikbaar!? Stuur een e-mail naar een van onze adviseurs of neem contact op via het contactformulier.