Autodemontage Snuverink stapt over op VoIP-telefooncentrale van Swyx gekoppeld aan Automate

In 1959 werd autodemontagebedrijf Snuverink opgericht en sinds 1990 zijn zij gespecialiseerd in demontage van Peugeot, Citroën en Renault

In de duurzame garage bestaat een evenwicht tussen economische, sociale en ecologische belangen. Hergebruik van auto-onderdelen is in elke auto mogelijk.

Zo kunt u voor o.a. Peugeot onderdelen, zoals een Peugeot 106 bumper, bij ze terecht. Samen met u vinden ze een passende oplossing voor uw probleem. Ook voor de recycling van de afvalstoffen dragen zij zorg.

Geschoolde monteurs kunnen voor particulieren de gekochte auto-onderdelen inbouwen. Ook bieden zij de mogelijkheid om uw auto APK te laten keuren of een grote of kleine onderhoudsbeurt te verzorgen. Revisie van versnellingsbakken is eveneens onderdeel van het concept. Kortom een allround bedrijf dat zijn klanten op alle fronten kan helpen.

Al enige tijd maakt het bedrijf gebruik van de WLR netlijnen van Panas. Sinds dit voorjaar is het echter mogelijk om een telefoniekoppeling te maken tussen het CRM-pakket Automate en de hosted VoIP-oplossing van Swyx.

Tijdens de ledenvergadering van Stiba (waar Johan Snuverink bestuurslid van is) heeft Panas deze koppeling in de praktijk laten zien. En zien is geloven is ons motto. Als partner van Autonet leveren wij een oplossing waarbij we vaste telefonie integreren met uw Automate-pakket.

Bij een inkomende oproep verschijnt automatisch de klantnaam in beeld. Hierdoor ziet u direct wie er belt en kunt u uw klant persoonlijk aanspreken.

U kunt zich voorstellen dat dit enorm bijdraagt aan uw klantvriendelijkheid. Snel en persoonlijk, wat wil een klant nog meer? Gaat u uitgaand bellen, dan kunt u met één druk op de knop direct vanuit het relatiescherm contact opnemen met de klant. Tijdens het bellen kunt u de inhoud van het gesprek vastleggen in een kort verslag.

Klik hier voor meer informatie over Autodemontagebedrijf Snuverink

Ik vertel je graag hoe het werkt!

Monique Kuipers

Adviseur Automotive


088 055 16 08