klantcase AssuradeurenGilde

Klantcase AssuradeurenGilde

AssuradeurenGilde b.v. is een volmachtkantoor dat al meer dan 80 jaar bestaat. De volmacht geldt voor 14 verzekeringsmaatschappijen. Er zijn meer dan 150 zelfstandig werkende tussenpersonen aangesloten. Het aantal samenwerkende intermediairs groeit maandelijks. De groei geldt ook voor het aantal collega’s die werkzaam zijn bij AssuradeurenGilde. De organisatie bestaat op moment uit meer dan 100 medewerkers.

Bij AssuradeurenGilde werken ze met de modernste digitale systemen. Integraties van deze systemen onderling zijn heel belangrijk om zo efficiënt en klantgericht mogelijk te kunnen werken. Daarom is er gekozen voor het Swyx VoIP-telefoniesyseem van Panas. Hiernaast hebben zij Swyx Mobile waarmee de smartphones geïntegreerd kunnen worden in het telefoonsysteem.

In de klantcase leest u waarom AssuradeurenGilde voor Panas heeft gekozen en hoe we gezamelijk werken aan de telefonie integratie met hun eigen Assuradeuren Advies Platform (AAP).

Alex ten Caat (directeur ICT) en Hamza Bouyafa (Teamleider ICT) over Panas:

“We dachten eerst dat alleen Fehed (adviseur Financiële dienstverlening) heel positief was, totdat de andere jongens langskwamen. Het bleek toen dat iedereen zo was. Het is gewoon een soort van bedrijfs-DNA wat jullie hebben. Jullie staan achter je product en doen alles met veel enthousiasme. De samenwerking met Panas zouden we enthousiast, kundig en flexibel kunnen noemen met een goede prijs-kwaliteit verhouding.”

Klantcase AssuradeurenGilde
Download de klantcase van AssuradeurenGilde
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.