ScheerSanders Advocaten is gevestigd in het centrum van Den Haag. ScheerSanders heeft een brede expertise en staat al haar cliënten op effectieve wijze bij. Zij werken voor particulieren, ondernemers, maar ook voor non-profitorganisaties en instellingen op het gebied van woningbouw, farmacie en financiële dienstverlening. De missie van ScheerSanders? De kortste weg naar het resultaat!

U zult er ongetwijfeld al van op de hoogte zijn: de traditionele ISDN-lijnen verdwijnen binnenkort. Veel bedrijven zijn daarom genoodzaakt over te stappen op een moderner alternatief. Zo ook ScheerSanders advocaten. Er zijn talloze VoIP-aanbieders, maar ScheerSanders wilde meer dan alleen hun telefonie optimaliseren. Als BaseNet gebruiker waren zij al op de hoogte van de Swyx VoIP-telefonie integratie van Panas en BaseNet. Hierdoor vroegen zij een demo op locatie aan.

ScheerSanders Advocaten

Onze gespecialiseerde adviseur voor de advocatuur is in Den Haag langs geweest om alle functionaliteiten van de telefonie integratie te demonstreren. Er werd enthousiast gereageerd en opvolgend werd er een tweede demo ingepland. Dit keer was de IT-beheerder van ScheerSanders aanwezig en hebben medewerkers de mogelijkheid gekregen om de headsets uit te testen. Ook zij waren te spreken over de vele mogelijkheden die de telefonie integratie met zich meebrengt.

Naast het feit dat alle medewerkers bij ScheerSanders te spreken waren over de demo’s, waren zij ook enthousiast over de installatie en training die zijn gegeven door onze project engineer Mohamed Abdirahman. Tijdens deze training heeft hij alle medewerkers van ScheerSanders stap voor stap uitgelegd hoe hun nieuwe telefoonsysteem werkt. ScheerSanders beoordeelde de installatie en training met een 8!

Wij wensen alle medewerkers van ScheerSanders advocaten veel succes met hun nieuwe telefoonsysteem!

Voor meer informatie over de oplossing van Panas kijk op:

www.panas.nl/advocatuur