3 juni 2020

175.000 OV-reizigers willen een auto kopen

De helft van de OV-reizigers kiest voor alternatief vervoer in verband met de coronacrisis. Daarvan gaat 57 procent meer met de auto reizen. Het gros heeft al een eigen auto, terwijl 1 op de 12 zegt er een te zullen gaan kopen. In absolute aantallen komt dat neer op 175.000 autokopers. Dit blijkt uit een onderzoek van Markteffect in opdracht van BOVAG onder 1.185 consumenten.

Bron: Automobielmanagement

Mis nooit meer een lead

dankzij de telefonie integratie met LEF

De tweedehands automarkt trekt gelukkig aan na alle toch wel minder mooie berichten over de Automotivebranche. Om niet in het OV te hoeven reizen zoals in het artikel hierboven weergegeven uit Automobielmanagement.nl wordt vermeld gaat men op zoek naar een auto en kijkt dus rond op o.a. Websites waar auto’s worden verkocht. Maar mensen hebben ook de behoefte aan advies en de mogelijkheid om goed te kunnen vergelijken. In deze tijden is het bezoeken van een showroom voor veel mensen nog een stap te ver. Biedt u geïnteresseerden de mogelijkheid om uw showroom digitaal te bezoeken? Wilt u graag weten welke auto en waar men zoekt?

Het is met de juiste tool mogelijk om alle leads vanuit diverse leadbronnen centraal binnen te laten komen in één systeem en dan eenvoudig met één klik contact opnemen met deze toekomstige klant. Dit kan door gebruik te maken van de tijdbesparende en effiënte communicatie-oplossingen van Panas. Door geen lead meer te missen, verhoogt u de verkoopkans aanzienlijk.

Met onze telefonie oplossing zorgen wij ervoor dat het VoIP-telefoniesysteem van Panas gekoppeld is en samenwerkt met DMS software, garagesoftware en leadsoftware. De relatiekaart van uw toekomstige klant komt direct op uw beeldscherm wanneer men belt.

Tevens is het mogelijk om automatisch rapportages te krijgen vanuit uw telefoniesysteem. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat er nooit meer een lead over het hoofd gezien wordt. Ook kunt u inzien of de leads op tijd worden opgevolgd. U weet als geen ander hoe belangrijk het snel opvolgen van een lead is.  

Wilt u weten hoe het werkt?
Vraag naar Pepijn Verhoeven en/of Monique Kuipers. Wij geven graag een demo op afstand of op locatie.