PANAS INTEGREERT | VERBINDT | BEREIKT

Panas is een toonaangevende leverancier van telefonie integraties. Met een breed scala aan diensten & producten bedienen we met verschillende partners een aantal specifieke klantgroepen. Van verbinden tot bereikbaarheid. Dit is Panas.

``sinds 1992 totale telecomleverancier``

MISSIE

Panas biedt zakelijke telefonie- en internetdiensten in Nederland aan de doelgroepen makelaardij, financiële dienstverlening, advocatuur en automotive. Wij hebben diepgaande kennis van wat belangrijk is voor deze doelgroepen. Deze kennis is opgebouwd door jarenlange ervaring en gedegen onderzoek. Ons doel is de bereikbaarheid voor onze klanten te optimaliseren door integraties tussen ons telefonieplatform en klantinformatiesystemen. Wij zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die onze dienstverlening met zich meebrengt.
Wij zijn betrokken, betrouwbaar en innovatief.

VISIE

Al onze producten en diensten zijn erop gericht onze klanten efficiënt, betrouwbaar en vooral klantvriendelijk te laten communiceren. Slimme automatisering is hiervoor van doorslaggevend belang. Naast telefonie, zullen klanten meer en meer op zoek gaan naar andere vormen van communicatie, zoals WhatsApp, Social Media, WebChat en WebMeetings. Wij streven ernaar alle informatie uit de diverse communicatiekanalen digitaal te ontsluiten in het klantinformatiesysteem zodat de medewerker in staat is professioneel te communiceren. Door de toename van het aantal gebruikers kunnen we blijven investeren in de kwaliteit van ons platform en innovatieve oplossingen.