Telefonie integratie met Pyber

Panas levert zakelijke communicatieoplossingen voor de makelaardij & vastgoed. Pyber en Panas zijn een nauwe samenwerking op het gebied van telefonie met elkaar aangegaan. Deze samenwerking heeft als resultaat dat er een integratie is tussen het telefoniesysteem van Panas en de software van Pyber.

Hoe werkt de telefonie integratie met Pyber?

Panas telefonie integratie met Pyber

Door de telefonie integratie met Pyber hoeft u geen onnodige handelingen meer te verrichten bij een inkomend telefoongesprek, zoals het vragen naar de naam van een klant. Deze komt namelijk direct in beeld waardoor u de beller direct persoonlijk kunt begroeten. U kunt vervolgens direct doorklikken naar de notitiekaart. Hierdoor kunt u direct een gespreksverslag maken dat aan de klantkaart wordt toegevoegd.

“Goedemorgen, mevrouw De Vries. Wij hebben zojuist een bod ontvangen!”

Klanten weten direct dat iedereen op uw kantoor op de hoogte is van de lopende zaken. Dit vinden ze echt heel fijn. Niet steeds het verhaal te hoeven herhalen. Dat scheelt zoveel ergenis en tijd. U laat daarmee zien dat professionaliteit en service belangrijk zijn.

Zo maakt de telefonie integratie met Pyber uw bedrijf klantvriendelijker

Voordelen telefonie integratie met Pyber

Met de telefonie integratie kunt u voortaan rechtstreeks vanuit de Pyber software telefoniezaken regelen. Deze unieke integratie draait op het Swyx telefonieplatform. Het werkt op basis van gebruikerslicenties waardoor u uitermate flexiber kunt werken.
null

Persoonlijke begroeting

Klanten worden ”warm” begroet, doordat alle juiste gegevens direct in beeld verschijnen.

null

Efficiënter werken

Doorverbinden, uitgaand bellen en alle andere telefoniezaken zijn te regelen vanuit het Realworks pakket. Hiermee werkt u een stuk efficiënter.

null

Niets meer vergeten

In één oogopslag zien wat er in het verleden besproken is of terugbelverzoeken maken.

null

Meerdere vestigingencentraal opnemen

Bij meerdere vestigingen kan er centraal worden aangenomen. Onderling bellen is gratis en de beschikbaarheid van alle collega’s of aangesloten tussenpersonen is direct zichtbaar.

null

Meer inzichten

U krijgt uitgebreide management statistieken van het in- en uitgaande belverkeer.

null

Focus op uw telefoongesprek

Gespreksregistraties, verslagen en opnames worden gekoppeld aan het klantdossier. Hiermee wordt uw dossiervorming completer en kunt u uw focus houden bij het telefoongesprek.

“Haal meer uit Pyber met de telefonie integratie van Panas”

Wat zijn de kosten?

Om gebruik te maken van de telefonie integratie met Pyber dient u een Swyx VoIP-telefoniesysteem van Panas af te nemen. Op deze manier bieden Pyber en Panas een totaaloplossing om uw klantrelaties op een zo efficiënte en klantvriendelijke manier te kunnen bedienen.

null

Abonnementsvorm

Wij werken met licenties en u betaalt per werkplek, per maand

null

Kosten

Prijs gebaseerd op aantal daadwerkelijke gebruikers

null

Optioneel

Extra werkplekken zijn optioneel tegen meerprijs af te nemen

null

Aanpasbaar

Minder werkplekken kunnen ook per maand worden aangepast

null

Activatie

Eenmalige configuratiekosten

Wij geven u graag een vrijblijvende demonstratie van het pakket op locatie. Neem hiervoor contact op met onze gespecialiseerde adviseurs. Eerst even inlezen? Download dan hieronder onze brochure.

Dit zeggen onze klanten over Panas

Door de jarenlange ervaring in de levering van VoIP-telefoniesystemen bij makelaars hebben we al een groot aantal zeer tevreden klanten. De eerste ervaringen met Pyber klanten volgen binnenkort. Lees hier wat klanten over de telefonie integraties met diverse andere softwarepakketten zeggen.

Aangesloten bij Panas

Barnhoorn bedrijfsmakelaardij
Klantcase Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij

Joyce de Boer: ”Op dit moment kan ik geen verbeterpunten bedenken. Wij zaten plotseling zonder vaste telefonie en Panas heeft er alles aan gedaan om ons zo snel mogelijk weer in de lucht te krijgen. Wij zijn een hele tevreden klant!”

Wij vertellen u graag hoe het werkt!

Axel Bouter

Adviseur Financiële dienstverlening

088 055 16 23