Realworks CRM

Al uw telefoniezaken geregeld vanuit het Realworks CRM

Als Realworks gebruiker kunt u met de telefonie integratie van Panas alle telefoniezaken regelen vanuit het Realworks pakket. Bij inkomende telefoongesprekken ziet u vooraf al wie en waarom een klant belt.

“Goedemorgen mevrouw Rijen, hoe was de bezichtiging van gistermiddag?”

Klanten zullen merken dat u op de hoogte bent. De professionaliteit en klantvriendelijkheid van uw kantoor neemt hiermee toe. Uw klanten zullen dit als zeer prettig ervaren.

Voordelen van Realworks telefoon integratie

Door de Realworks telefonie integratie gaat u alle telefoniezaken regelen vanuit het Realworks pakket. Deze unieke integratie draait op het Swyx telefonieplatform. Het werkt op basis van gebruikerslicenties. U betaald dus per maand en per werkplek een vast bedrag.

null

Persoonlijke begroeting

Klanten worden ”warm” begroet, doordat alle juiste gegevens direct in beeld verschijnen

null

Meer inzichten

U krijgt uitgebreide management statistieken van het in- en uitgaande belverkeer.

null

Niets meer vergeten

In één oogopslag zien wat er in het verleden besproken is of terugbelverzoeken maken.

null

Verhoging van uw klanttevredenheid

Door uw professionele aanpak, al uw voorkennis en de persoonlijke begroeting merken uw klanten het daadwerkelijke verschil.

null

Efficiënter werken

Doorverbinden, uitgaand bellen en alle andere telefoniezaken zijn te regelen vanuit het Realworks pakket. Hiermee werkt u een stuk efficiënter.

null

Focus op uw telefoongesprek

Gespreksregistraties, verslagen en opnames worden gekoppeld aan het klantdossier. Hiermee wordt uw dossiervorming completer en kunt u uw focus houden bij het telefoongesprek.

Dit is slechts een klein deel van alle voordelen en mogelijkheden die de Realworks telefonie integratie met zich meebrengt. Voor een volledig overzicht kunt u de brochure downloaden of een demo aanvragen.

Barnhoorn bedrijfsmakelaardij

Klantcase Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij

Joyce de Boer: ”Op dit moment kan ik geen verbeterpunten bedenken. Wij zaten plotseling zonder vaste telefonie en Panas heeft er alles aan gedaan om ons zo snel mogelijk weer in de lucht te krijgen. Wij zijn een hele tevreden klant!”

Aangesloten bij Panas