Vraag direct de GRATIS DEMO aan van de telefonie integratie met UNIT4.

Telefonie integratie met Scenario Assurantie

Door de integratie van Scenario Assurantie van UNIT4 met het Swyx VoIP-telefoniesysteem komt direct de klantkaart in beeld bij een inkomend gesprek. Dit scheelt uw medewerkers een hoop tijd omdat ze uw klant geen onnodige vragen hoeven te stellen en naar gegevens moeten zoeken. Uw klant heeft direct het gevoel zaken te doen met een kantoor dat hen echt kent.

“Goedemiddag mevrouw De Boer, ik zie dat u gisteren bij mijn collega een schadeclaim heeft ingediend. Hij is er mee bezig!”

Zo kunt u voortaan de telefoon opnemen door de telefonie integratie met Scenario. u kunt de klant ook rechtstreeks bellen vanuit de klantkaart met één druk op de knop.

Voordelen telefoniekoppeling met Scenario Assurantie (Dias)

De telefoniekoppeling is een geïntegreerde functionaliteit in Scenario Assurantie van UNIT4 en hoeft dus niet apart aangeschaft te worden. Het is wel van belang om een telefoonsysteem af te nemen die naadloos aansluit op UNIT4. Wij brengen graag een advies op maat uit.

null

Persoonlijke begroeting

Direct de klantkaart in beeld bij een inkomend gesprek. Hierdoor kunt u uw klanten altijd ”warm” begroeten. Zij zullen dit als zeer professioneel ervaren. Het gesprek kan zo direct bij de juiste contactpersoon worden afgeleverd.
null

Efficiënter werken

Met één druk op de knop uitgaand bellen vanuit de klantkaart: Tijdwinst en minder fouten als gevolg van handmatige overname van telefoonnummers.
null

Gespreksverslag

Tijdens het gesprek kunt u de inhoud automatisch vastleggen in de klantkaart van UNIT4.
null

Gesprekshistorie

In één oogopslag in het klantdossier zien wat er in het verleden telefonisch is besproken.
null

Meerdere administraties

U kunt meerdere administraties koppelen.
null

Verhoging van uw klanttevredenheid

U heeft alle klantgegevens direct in beeld, waardoor u altijd op de hoogte bent van wat er speelt. Uw klanten merken daadwerkelijk het verschil.
null

Ticketstructuur

De structuur van het menu is op basis van de openstaande tickets.
null

Meer in- en overzicht wachtrij

Alle mogelijke statistieken over uw telefoonverkeer. U kunt klanten voorrang geven in de wachtrij middels de UNIT4 typering.
null

Terugbelverzoek

Eenvoudig terugbelverzoek plannen via taken.

Er zijn nog veel meer voordelen en mogelijkheden met de UNIT4/DIAS telefonie integratie. Vraag direct een demo aan of download de brochure voor meer informatie.

Igor Bijnen
Assurantiekantoor Rien Bijnen
Assurantiekantoor Rien Bijnen over Panas

Igor Bijen: “Wij werken met meerdere dochterbedrijven en die moeten allemaal met hun eigen identiteit naar buiten kunnen treden. Met de Hosted telefonie oplossing van Panas is dit helemaal gerealiseerd. Zelfs de thuiswerkplekken kunnen uitbellen met het nummer van het kantoor waar ze bij horen. Onze bereikbaarheid is aanzienlijk verbeterd en door het inzicht in het belgedrag doormiddel van rapportages die makkelijk verkregen kunnen worden, blijkt dit ook! Met de Hosted Swyx Techniek van Panas hebben we de nieuwe techniek optimaal weten uit te buiten. Het is efficiënt, je kunt bijvoorbeeld automatisch doorschakelingen instellen. Die kunnen dus niet meer vergeten worden en er is een callamiteitenschakeling. De up-time is zeker 99,9%. De samenwerking tussen ons als klant en Panas als leverancier is al vele jaren heel goed.”

Klantcase Erik Bessems verzekeringen & hypotheken

Erik Bessems: “Sinds ons kantoor met Swyx werkt, kunnen wij onze telefoontjes veel effectiever en efficiënter afwerken. We kunnen de klant direct helpen omdat we alle informatie over de beller direct zien en daarnaast kunnen we met één druk op de knop bellen vanuit het CRM-pakket. Daarnaast zorgt de koppeling tussen locaties voor een flinke besparing op onze maandelijkse telefoniekosten. De begeleiding, implementatie en uitleg is vlot verlopen.”

Erik Bessems Verzekeringen en hypotheken

Financiële dienstverleners aangesloten bij Panas